joi, 31 august 2017

Bateria de urgenta

Buna seara, dragilor!
Astazi m-am gandit sa va prezint ceva super, cred ca oricine si-ar dori asa ceva... o baterie de ...URGENTA!!!! Nu ati ramasa fara baterie la telefon cand va era lumea mai draga? Ba da, sigur!!!
Acum avem si solutia si ea vine de la QuickMobile, detalii aici. O poti cumpara de la QuickMobile sau o poti gasi la toate festivalurile renumite din toata tara.
Bateria Externa Unica De Urgenta ABC Tech, vine in doua variante, una pentru micro USB, alta pentru APPLE.
Ramai fara baterie exact in cele mai nepotrivite momente? Poti rezolva usor aceasta problema cu bateria externa de urgenta Unica, care te va ajuta sa iti reincarci rapid smartphone-ul.
Aceasta dispune de o capacitate de 1000 mAh si un conector Lightning, fiind astfel compatibila cu dispozitivele Apple, sau de un conector Micro-USB, fiind astfel compatibila cu o gama variata de dispzitive. Tot ce trebuie sa faci este sa scoti bateria din ambalaj si sa o conectezi la smartphone, iar incarcarea se va realiza rapid. Bateria are un capac de protectie pentru conector si o piedica pe care trebuie sa o indepartezi inainte de utilizare. Bateria externa Unica este capabila sa ofere o singura incarcare, fiind astfel potrivita pentru o singura utilizare. Totusi, daca alegi sa utilizezi bateria pentru incarcari scurte, trebuie sa stii ca odata ce ai indepartat piedica, bateria are o valabilitate de un an de zile.
Bateria Abc Tech dispune de certificare ROHS si este 100% reciclabila. 

Dupa ce ai utilizat produsul, il poti duce la unul dintre punctele de colectare buyback si vei primi in schimb un cadou. Partenerii care accepta metoda de plata cu bateria Unica in Romania sunt toate magazinele Quickmobile din tara, Brewtiful si Sole. Daca alegi sa duci bateria inapoi la un magazin Quickmobile vei primi cadou un fidget spinner, in timp ce la Sole vei primi o masca de fata iar la Brewtiful o cafea de specialitate. Detalii aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu